Preskoči na glavno vsebino
25.5.2018 ogled podjetja
Zjutraj smo se morali zbuditi malo prej kot prejsnji dan. Nato nas je pot vodila do šole kjer nas je pricakala nasa koordinatorka. Pot nas je vodila do podjetja kjer bova delala jaz in Gregor. Ob prihodu na podjetje so nas vljudno sprejeli in pokazali projekta na katerih bova delala. Razkazali so tudi delavnico. Po koncanem ogledu smo odsli do stanovanja,si pripravili kosilo nato pa skupaj z profesorico odšli do kraja Puigcerdà. Tam smo si ogledali stari del mesta in odšli do Francoske meje in cez njo. Ker je sel cas hitro okoli smo se napotili proti vlaku nato na vlak in domov. Od utrujenosti.


lacni ne bomo

mesto 

mestne ulice

glasbena sola

meja z Francijo in Spanijo

Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.