Preskoči na glavno vsebino
29.5.2018 Torek
 Zjutraj smo se prebudili v dezevno jutro. Midva z Gregorjem sva odšla z kolesi proti železniški postaji, Tadej pa peš proti šoli. Tadej je delo nadaljeval tam kjer je ostal prejšnji dan in Gregor prav tako. Jaz pa sem imel še nekaj malega za dokončati od prejšnjega dne in ko sem zaključil sem dobil že novo nalogo in sicer izdelati plan vzdrževanja treh strojev. Ker je čas hitro tekel se je približevala tudi ura odhoda. Tako sva z Gregorjem odšla na vlak in v mesto. Tam sva se ustavila še v gostilni na pijači dveh in nato odšla v stanovanje. V stanovanju smo se skupaj z Tadejem pogovorili kaj je delal vsak nato pogledali še film in odšli na nočni počitek.
vsakodnevna pot z vlakom do sluzbe


                                                                                nacrt kosa
moje delo

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.