Preskoči na glavno vsebino
26.5.2018 Kratek obisk Barcelone

Ker smo ze včeraj imeli u mislih da odrinemo na sobotno jutro so se pričakovanja uresničila. Zjutraj smo peš odšli do železniške postaje kjer smo sedli na vlak in se odpeljali proti mestu Barcelona. Tam smo od začetka malo iskali lokacijo kje se nahajamo vendar nam jo je uspelo najti. Nato smo odšli na podzemno železnico kjer smo zopet sedli na vlak in se odpeljali na drugo stran Barcelone,se pravi severo-zahodno stran proti stadionu Campnou. Tam smo si ogledali satdion in muzej nato pa smo se začeli počasi vračati proti središču Barcelone. Ker smo prišli v mesto zelo lačni smo odšli najprej nekaj pojest nato pa nas je pot vodila do morja. Tam smo si malo ogledali pristanišče in okolico. Ker se je približeval vlak smo hitro odhiteli do železniške postaje katerega smo ravno ujeli. Ko smo prispeli vnaše mesto smo odšli v stanovanje si skuhali večerjo potem pa smo odšli že nam zelo poznano gostilno kjer smo si ogledali nogometno tekmo. V poznih večernih urah smo odšli v stanovanje popadali v postelje in zaspali.Komentarji

  1. Dodajte pod slike kratek opis oz. zapis kaj predstavlja. Mi ne poznamo vsega :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.