Presko─Źi na glavno vsebino
28.5.2018  Prekrasen ponedeljek­čśĺ

Ker je zjutraj ze na use zgodaj po vratih trkal ponedeljek in pred nami prvi delovni dan smo se odpravili  vsak posebej. Tadej v ┼íolsko delavnico midva z Gregorjem pa na podjetje SOME.Tadej je risal  na ra─Źunalnik,po na─Źrtih ki mu jih je izdal mentor. Risal pa je regal za shranevanje manj┼íih odpadkov odrezane plo─Źevine. Gregorju pa so najprej razkazali prostore kjer bo delal nato so mu posodili racunalnik na katerem je moral narediti nacrt uporabe orodja ter izdelati vsak postopek obdelave materiala. Iz racunalni┼íkega postopka je moral to prenesti se v prakticni del in iti osebno do vseh vpletenih v ta postopek ter se z njimi dogovoriti kdaj bodo dali orodje v stroj. Za zakljucek pa ga je cakala se izdelava poteka dela. Meni pa so najprej poiskali pisarno kjer naj bi bil nato pa sem dobil polne roke dela. Najprej sem moral izdelati delavnisko dokumentacijo orodja kako ga pravilno nastavimo da ustreza dolocenim meram nato sem moral poslikati se usa orodja katera spadajo za dolocen kos in jih ravrstiti po posameznih zabojckih. Ker je ura kazala ze za zakljucek sluzbe sva z gregorjem odsla na vlak in nazaj proti stanovanju. Sproti sva se se ustavila v trgovini,kupila


risanje omare

risanje vozicka


izdelek katerega izdeluje podjetje SOME

podjetje SOME


podjetje SOME


razvrcanje orodij za dolocen tip izdelka

stroj za varjenje matice

vecerja

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda od┼íli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letali┼íca. Ker pa prenavljajo letali┼íce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,od┼íli ─Źez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo od┼íli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj ─Źasa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kov─Źke,nato smo po─Źakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo od┼íli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.