Preskoči na glavno vsebino
30.5.2018 sreda
 Zjutraj smo se zbudili ob istem casu kot prejsnje dni. Nato smo pozajtrkovali in odšli vsak posebej.Tadej je dopoldne dokončal 3D model vozička. Po kosilu se je lotil nove naloge. Izdelati je moral delavniške risbe za oba kosa ki jih je narsisal prejšnje dni. Gregor pa je  dokoncal včerajšne delo nato pa sta z mentorjem imela nekaj kratkih sestankov . Pregledala sta njegovo izdelano nalogo in se pogovorila o nejgovih naslednjih nalogah. Potem pa mu je se razkazal kje bo v naslednjih dneh delal. Jaz pa sem zakluceval vcerajsnje delo in nadaljeval z novim,še za ostale stroje. Delo mi je kar šlo od rok saj sem ze bolj razumel kaj je treba. Nato je prišel delavec kateri je znal nekaj angleško tako da sva se hitro sporazumela in se je začel pogovor. Bil je zelo prijazen in mi tudi pri nekih stvareh tudi priskočil na pomoč. Tako da sem kar zadovoljen da so tako prijazni in ustrežljivi. Ker se je blizal vlak sva tudi odšla. Ko sva prišla v mesto sva na hitro zavila še v trgovino nabavila nekaj stvari in odšla v stanovanje. V stanovanju smo usi trije malo poklepetali nato pa smo si pripravili še večerjo in odšli proti počitku.


podjetje mene in Gregorja
moje delo


Gregorjevo delo


Tadejev projekt

mesto Sant Quirze de Besora

mesto Sant Quirzle de Besora

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.