Preskoči na glavno vsebino
30.5.2018 sreda
 Zjutraj smo se zbudili ob istem casu kot prejsnje dni. Nato smo pozajtrkovali in odšli vsak posebej.Tadej je dopoldne dokončal 3D model vozička. Po kosilu se je lotil nove naloge. Izdelati je moral delavniške risbe za oba kosa ki jih je narsisal prejšnje dni. Gregor pa je  dokoncal včerajšne delo nato pa sta z mentorjem imela nekaj kratkih sestankov . Pregledala sta njegovo izdelano nalogo in se pogovorila o nejgovih naslednjih nalogah. Potem pa mu je se razkazal kje bo v naslednjih dneh delal. Jaz pa sem zakluceval vcerajsnje delo in nadaljeval z novim,še za ostale stroje. Delo mi je kar šlo od rok saj sem ze bolj razumel kaj je treba. Nato je prišel delavec kateri je znal nekaj angleško tako da sva se hitro sporazumela in se je začel pogovor. Bil je zelo prijazen in mi tudi pri nekih stvareh tudi priskočil na pomoč. Tako da sem kar zadovoljen da so tako prijazni in ustrežljivi. Ker se je blizal vlak sva tudi odšla. Ko sva prišla v mesto sva na hitro zavila še v trgovino nabavila nekaj stvari in odšla v stanovanje. V stanovanju smo usi trije malo poklepetali nato pa smo si pripravili še večerjo in odšli proti počitku.


podjetje mene in Gregorja
moje delo


Gregorjevo delo


Tadejev projekt

mesto Sant Quirze de Besora

mesto Sant Quirzle de Besora

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

14.6.2018 četrtek  Kot vsak dan ista zgodba. Zjutraj smo odšli v sluzbo. Tadej je cel dan vadil varjenje Mig mag. Gregor je danes dopolnil svojo predstavitev, ko jo je koncal mu je mentor dal novo nalogo poiskati je moral nove meritve na shemi in jih oznaciti. Nato sta skupaj  pregledala  katere so drugacne ter jih izpisati v excel obliki. Jaz pa sem dobil novo nalogo in sicer sem bil v merilnici kjer sem moral posameznemu kosu izmeriti globino luknje in to sem počel vseh 8ur. Po koncani službi sva z Gregorjem odšla na vlak in proti stanovanju vmes sva se ustavila v trgovini nato pa odsla v stanovanje. Tam smo si pripravili vecerjo. Po vecerji smo se malo ucili nato pa odsli spat.
12.6.2018 torek Zjutraj je potekalo kakor vsak dan. Vsi trije smo odkorakali v službo.Tadej je dopoldne varil z elektrodo. Popoldne pa je raztavljal mlinček za plastiko, ki so ga izdelali učenci na šoli ampak potrebuje modifikacije. Gregor je delal v excelu in spoznaval njihov program, zraven pa je naredil se dnevnik za šolo. Jaz sem nadaljeval na tistem kjer sm včeraj ostal. Po službi sva odsla na vlak do mesta sproti odsla v trgovino nato pa na pijaco in v stanovanje. Tam smo si skuhali vecerjo malo klepetali nato pa odšli spat.
11.6.2018 ponedeljek Zjutraj smo se malo tezje saj smo bili še od včeraj malo zmatrani. Tako da smo si najprej naredili zajtrk nato pa odšli v službo.Tadej je delal na rezkarju saj je imel še polno za naredit tako da je to počel cel dan. Na koncu službe mu je le ratalo zaključit delo.Gregor je delal novo predstavitev in analizacijo izdelkov, moral je vnesti slike ki jih je posnel, grafe in rezultate merjenja. Potem je odsel do montaze kjer so mu predstavili delo sekalnega stroja. Ko si je stroj podrobno ogledal ga je moral nato še natancno opisati. Jaz pa sem nadaljeval z delom in zaključil. Nato pa sem takoj začel pisati postopke vzdrževanja še za drugi stroj. Ko smo se vsi trije dobili v stanovanju je bila prva stvar vecerja saj smo bili vsi trije pošteno lačni. Po večerji sva se z gregorjem malo učila za šolo saj imava se nekaj neporavnanih racunov. Ker je bila ura že veliko smo odšli spat.