Preskoči na glavno vsebino
15.6.2018 še zadnji petek
 Zjutraj smo se zbudili vsi veseli saj je bilo zadnjič. Tako da smo hitro odšli v službo.Tadej je zjutraj dal mentorju darilo in pokazal dnevnik, nato pa se je lotil varjenja Tig. Končal je ob 16.00 ko je moral na predstavitev. Pri Gregorju pa je bilo malo bolj sprosceno saj je biu zadnji dan in hkrati tudi petek. Zato mu niso dali kaksnih vecjih nalog dobil
 pa je le 1 kjer je moral znova iskati spremenjene mere. Zraven pa je moral  tudi napisati stevilke mer. Na koncu se je poslovili od vseh zaposlenih v pisarnah, mentorju  je dal svoje darilo (med), rekel je da ga prvic vidi zato ga je uprasal ce se to da v kavo mislil je da se heca ampak njegov izraz na obrazu je bil resen... Nato mu je razlozil kje se ga da uporabit. Zahvalil se mu je, dal mu vizitko da ohranita stik. Jaz pa sem dobil še eno krajšo nalogo v kateri sem moral napisati kako pravilno odpraviti posamezno napako stroja. Ker pa mi je šlo delo dobro od rok sem tudi hitro zaključil nato je mentor pregledal in ko ke videl da vse štima je natisnil in obesil na stroj. Ker pa sej je bližala ura odhoda sem mentorju izročil manjše darilce se mu se zahvalil pozdravil še vse s katerimi sem preživel ta čas v pisarni in odšel. Ker pa sva z Gregorjem danes zaključila prej sva odšla v stanovanje kjer sva si pripravila kosilo nato pa odhitela v šolo kjer je delal Tadej saj smo tam vsi trije imeli predstavitev Slovenije. Po končani predstavitvi smo skupaj še malo poklepetali ,vrnili kolesa,plačali stanovanje in odšli proti domu.  V stanovanju smo najprej si malo odpocili nato pa smo zaceli ze pocasi pakirat za jutrišnji odhod.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.
8.6.2018 petek  Po dolgem casu smo se vendarle prebudili v prekrasno soncno jutro vendar je bilo malo mrzlo. Ker pa smo vedeli da gremo popoldne po sluzbi v Barcelono smo lahkih nog odsli v sluzbo. Tadej je cel dan prezivel na rezkalnem stroju. Imel je polne roke dela. Gregor je delal v programu excel poleg tega programa pa se z enim drugim v katerem je vnasal oznake orodij katera potrebujemo za delo. To je pocel vse do konca sluzbe. Jaz pa sem imel podobno nalogo kot vceraj opazovati stroj  ter pisati katere napake so se zgodile vendar za drugi stroj. Vsi trije pa smo zakljucili prej z delom kot ponavadi saj smo popoldne odsli v Barcelono. Z gregorjem sva ravno ujela prvi vlaka do nasega mesta tam je cakal ze Tadej. Midva sva se na hitro zmetala stvari v nahrbtnika in smo krenili proti zelezniski postaji na vlak. V Barceloni smo se nato pes odpravili do hostela. Na recepciji smo prevzeli kljuce, nato pa smo odsli v bar zraven kjer smo smo odsli na pijaco saj smo bili zelo zejni. Nato