Preskoči na glavno vsebino
15.6.2018 še zadnji petek
 Zjutraj smo se zbudili vsi veseli saj je bilo zadnjič. Tako da smo hitro odšli v službo.Tadej je zjutraj dal mentorju darilo in pokazal dnevnik, nato pa se je lotil varjenja Tig. Končal je ob 16.00 ko je moral na predstavitev. Pri Gregorju pa je bilo malo bolj sprosceno saj je biu zadnji dan in hkrati tudi petek. Zato mu niso dali kaksnih vecjih nalog dobil
 pa je le 1 kjer je moral znova iskati spremenjene mere. Zraven pa je moral  tudi napisati stevilke mer. Na koncu se je poslovili od vseh zaposlenih v pisarnah, mentorju  je dal svoje darilo (med), rekel je da ga prvic vidi zato ga je uprasal ce se to da v kavo mislil je da se heca ampak njegov izraz na obrazu je bil resen... Nato mu je razlozil kje se ga da uporabit. Zahvalil se mu je, dal mu vizitko da ohranita stik. Jaz pa sem dobil še eno krajšo nalogo v kateri sem moral napisati kako pravilno odpraviti posamezno napako stroja. Ker pa mi je šlo delo dobro od rok sem tudi hitro zaključil nato je mentor pregledal in ko ke videl da vse štima je natisnil in obesil na stroj. Ker pa sej je bližala ura odhoda sem mentorju izročil manjše darilce se mu se zahvalil pozdravil še vse s katerimi sem preživel ta čas v pisarni in odšel. Ker pa sva z Gregorjem danes zaključila prej sva odšla v stanovanje kjer sva si pripravila kosilo nato pa odhitela v šolo kjer je delal Tadej saj smo tam vsi trije imeli predstavitev Slovenije. Po končani predstavitvi smo skupaj še malo poklepetali ,vrnili kolesa,plačali stanovanje in odšli proti domu.  V stanovanju smo najprej si malo odpocili nato pa smo zaceli ze pocasi pakirat za jutrišnji odhod.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

14.6.2018 četrtek  Kot vsak dan ista zgodba. Zjutraj smo odšli v sluzbo. Tadej je cel dan vadil varjenje Mig mag. Gregor je danes dopolnil svojo predstavitev, ko jo je koncal mu je mentor dal novo nalogo poiskati je moral nove meritve na shemi in jih oznaciti. Nato sta skupaj  pregledala  katere so drugacne ter jih izpisati v excel obliki. Jaz pa sem dobil novo nalogo in sicer sem bil v merilnici kjer sem moral posameznemu kosu izmeriti globino luknje in to sem počel vseh 8ur. Po koncani službi sva z Gregorjem odšla na vlak in proti stanovanju vmes sva se ustavila v trgovini nato pa odsla v stanovanje. Tam smo si pripravili vecerjo. Po vecerji smo se malo ucili nato pa odsli spat.
12.6.2018 torek Zjutraj je potekalo kakor vsak dan. Vsi trije smo odkorakali v službo.Tadej je dopoldne varil z elektrodo. Popoldne pa je raztavljal mlinček za plastiko, ki so ga izdelali učenci na šoli ampak potrebuje modifikacije. Gregor je delal v excelu in spoznaval njihov program, zraven pa je naredil se dnevnik za šolo. Jaz sem nadaljeval na tistem kjer sm včeraj ostal. Po službi sva odsla na vlak do mesta sproti odsla v trgovino nato pa na pijaco in v stanovanje. Tam smo si skuhali vecerjo malo klepetali nato pa odšli spat.
11.6.2018 ponedeljek Zjutraj smo se malo tezje saj smo bili še od včeraj malo zmatrani. Tako da smo si najprej naredili zajtrk nato pa odšli v službo.Tadej je delal na rezkarju saj je imel še polno za naredit tako da je to počel cel dan. Na koncu službe mu je le ratalo zaključit delo.Gregor je delal novo predstavitev in analizacijo izdelkov, moral je vnesti slike ki jih je posnel, grafe in rezultate merjenja. Potem je odsel do montaze kjer so mu predstavili delo sekalnega stroja. Ko si je stroj podrobno ogledal ga je moral nato še natancno opisati. Jaz pa sem nadaljeval z delom in zaključil. Nato pa sem takoj začel pisati postopke vzdrževanja še za drugi stroj. Ko smo se vsi trije dobili v stanovanju je bila prva stvar vecerja saj smo bili vsi trije pošteno lačni. Po večerji sva se z gregorjem malo učila za šolo saj imava se nekaj neporavnanih racunov. Ker je bila ura že veliko smo odšli spat.