Preskoči na glavno vsebino
4.6.2017 ponedeljek
Jutro je potekalo tako kot vsa jutra do sedaj. 
Tadej je dokončal omaro in   se lotil varjenja z elektrodo. Za omaro je narisal še delavniške risbe. Gregor je danes testiral kose na posebnem stroju za testiranje teh izdelkov. Kose je moral vpeti v orodje ter jih privijačiti. Nato pa vstaviti v stroj. Na računalniku je spremljal meritve in rezultate testov. Stroj je izdelek testiral do zloma ali do pojetja navojev vijaka. Rezultate je nato moras se shraniti v bazo ter pregledati ce so opravili teste. Jaz pa sem dokončeval nalogo katera mi je ostala še od petka. Ko sem jo zaključil sem zacel z novo sicer podobno tej, le za drugi stroj. Po končani službi sva odšla proti domu. V mestu sva se vstavila še v trgovini. Nato sva odšla v stanovanje kjer ze cakal Tadej. Ker pa smo bili vsi trije zelo lačni smo si danes večerjo pripravili izredno hitro. Po vecerji smo malo pocivali se pogovarjali nato pa je nastopil cas za spanec.


                                                     Tadejevo ucenje varjenja z elektrodo
                                                                   Moja druga naloga
                                          ob dovoljenju mentorja sem si privocil tudi malo sprostitve
                                                            Grgorjevo delo:merjenje lukenj
Gregorjevo delo:preizkusanje vzdrzljivosti lukenj

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.