Preskoči na glavno vsebino
5.6.2018 torek
Zjutraj sva se z gregorjem zbudila malo prej kot ponavadi tako da sva lahko v miru pojedla in si skuhala kavo Tadej pa je seveda se spal. Nato pa sva se odpravila na vlak in proti podjetju. Ker se je ze začelo oblačiti sva že vedela da bo spet dež,je zacelo naju malo skrbeti kako bova odsla na malico. Ker pa na potjetju vedo da hodiva jest v bližnjo restavracijo so nama že skoraj posodili službeni kombi ampak ker je ravno pred par minutami speljaj sva tako ostala brez malice in spet stradala cel dan use  do vecera.Gregor pa je dane simel pllne roke dela.Vse včerakšnje rezultate je moral vnesti v Excel obliko in izpolniti njihovo tebelo z podatki. Potem mu je mentor dal nalogo da bo moral cel svoj projekt spraviti v predstavitev v anglescini. Naredil si je plan kako se bo lotil dela, odsel je narediti se nekaj fotografij za predstavitev in se z mentorjem pogovoril o projektu. Jaz pa sem se vedno v isti nalogi  ampak je bo kmalu konec saj za jutri ima mentor pripravljeno ze drugo. Tadej pa je imel drugačne zaposlitve.Na tračni žagi je moral odrezati 50 kosov ki jih je potem obdelal na rezkarju. Pred tem je še malo vadil varjenje. Ker je bil dež cel dan in ze vse dni prej nismo nic kam dosti hodili zato smo ostali kar v stanovanju si malo skuhali vecerje malo pogledali filme in odsli v posteljo.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.