Preskoči na glavno vsebino
6.6.2018 sreda
Prebudili smo se spet v dezevno jutro. Nato smo odsli v službo.Tadej je moral vsem obdelovancem porezkati robove na 35°. Tega se je lotil po malici. Pred malico sta z mentorjem odšla na ogled livarne aluminija, kjer alumini stopijo ter ga ulijejo v peščene modele.Danes je Gregor  zacel delati power point. V power poin je moral vnesti podatke rezultatov, nato  pa se v anglescini zapisati zakaj to počnemo in proces delovanja. Jaz pa sem imel drugacno nalogo in sicer eno uro sem moral opazovati stroj ter njegovo delovanje in pisati tocen čas kadar se je stroj ustavil zraven pa še kakšno napako je imel. Bilo je zelo zanimivo saj sem tako izvedel da imajo vzdrževalci strojev polne roke dela na teh strojih ker imajo vedno neke napake. Po službi sva odšla takoj domov. V stanovanju sva se z Tadejem še pozdravila in odšla malo počivat ker sva bila zelo zmatrana. Po pocitku smo si pripravili vecerjo.Po vecerji smo si ogledali se par filmov in odsli spat.
pranje čevljev

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.