Preskoči na glavno vsebino
7.6.2018 četrtek
Jutro kot jutro  prejšnje dni. Vsi trije smo odšli v službo in delali na povno. Gregor je delal v excelu ter z novim programom. In sicer vnaševal je orodja katera so potrebna za delo. Ker je imel veliko dela je to opravljal cel dan.Tadej je dopoldne vadil varjenje. Nato pa sta z mentorjem odšla pogledat konje k njemu domov. Nazaj pa sta prišla ravno do kosila. Po kosilu je nadaljeval z rezkanjem. Po koncani sluzbi pa je odšel domov. Jaz pa sem imel spet isto zadolžitev kot včeraj opazoval stroj kako deluje. Ugotovitve sem si zapisal na list nato pa na računalnik. Delo je hitro minilo prav tako čas. Počakal sem še Gregorja da konča nato pa sva se podala na pot do stanovanja. Ker je spet cel dan deževalo smo bili kar v stanovanju. Tam smo si pripravili kosilo, pospravili celo stanovanje, oprali cunje. Ker pa se je bližala noč smo se tudi mi tako bližali postelji se vlegli in zaspali.Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.