Preskoči na glavno vsebino
7.6.2018 četrtek
Jutro kot jutro  prejšnje dni. Vsi trije smo odšli v službo in delali na povno. Gregor je delal v excelu ter z novim programom. In sicer vnaševal je orodja katera so potrebna za delo. Ker je imel veliko dela je to opravljal cel dan.Tadej je dopoldne vadil varjenje. Nato pa sta z mentorjem odšla pogledat konje k njemu domov. Nazaj pa sta prišla ravno do kosila. Po kosilu je nadaljeval z rezkanjem. Po koncani sluzbi pa je odšel domov. Jaz pa sem imel spet isto zadolžitev kot včeraj opazoval stroj kako deluje. Ugotovitve sem si zapisal na list nato pa na računalnik. Delo je hitro minilo prav tako čas. Počakal sem še Gregorja da konča nato pa sva se podala na pot do stanovanja. Ker je spet cel dan deževalo smo bili kar v stanovanju. Tam smo si pripravili kosilo, pospravili celo stanovanje, oprali cunje. Ker pa se je bližala noč smo se tudi mi tako bližali postelji se vlegli in zaspali.Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

14.6.2018 četrtek  Kot vsak dan ista zgodba. Zjutraj smo odšli v sluzbo. Tadej je cel dan vadil varjenje Mig mag. Gregor je danes dopolnil svojo predstavitev, ko jo je koncal mu je mentor dal novo nalogo poiskati je moral nove meritve na shemi in jih oznaciti. Nato sta skupaj  pregledala  katere so drugacne ter jih izpisati v excel obliki. Jaz pa sem dobil novo nalogo in sicer sem bil v merilnici kjer sem moral posameznemu kosu izmeriti globino luknje in to sem počel vseh 8ur. Po koncani službi sva z Gregorjem odšla na vlak in proti stanovanju vmes sva se ustavila v trgovini nato pa odsla v stanovanje. Tam smo si pripravili vecerjo. Po vecerji smo se malo ucili nato pa odsli spat.
12.6.2018 torek Zjutraj je potekalo kakor vsak dan. Vsi trije smo odkorakali v službo.Tadej je dopoldne varil z elektrodo. Popoldne pa je raztavljal mlinček za plastiko, ki so ga izdelali učenci na šoli ampak potrebuje modifikacije. Gregor je delal v excelu in spoznaval njihov program, zraven pa je naredil se dnevnik za šolo. Jaz sem nadaljeval na tistem kjer sm včeraj ostal. Po službi sva odsla na vlak do mesta sproti odsla v trgovino nato pa na pijaco in v stanovanje. Tam smo si skuhali vecerjo malo klepetali nato pa odšli spat.
11.6.2018 ponedeljek Zjutraj smo se malo tezje saj smo bili še od včeraj malo zmatrani. Tako da smo si najprej naredili zajtrk nato pa odšli v službo.Tadej je delal na rezkarju saj je imel še polno za naredit tako da je to počel cel dan. Na koncu službe mu je le ratalo zaključit delo.Gregor je delal novo predstavitev in analizacijo izdelkov, moral je vnesti slike ki jih je posnel, grafe in rezultate merjenja. Potem je odsel do montaze kjer so mu predstavili delo sekalnega stroja. Ko si je stroj podrobno ogledal ga je moral nato še natancno opisati. Jaz pa sem nadaljeval z delom in zaključil. Nato pa sem takoj začel pisati postopke vzdrževanja še za drugi stroj. Ko smo se vsi trije dobili v stanovanju je bila prva stvar vecerja saj smo bili vsi trije pošteno lačni. Po večerji sva se z gregorjem malo učila za šolo saj imava se nekaj neporavnanih racunov. Ker je bila ura že veliko smo odšli spat.