Preskoči na glavno vsebino
8.6.2018 petek
 Po dolgem casu smo se vendarle prebudili v prekrasno soncno jutro vendar je bilo malo mrzlo. Ker pa smo vedeli da gremo popoldne po sluzbi v Barcelono smo lahkih nog odsli v sluzbo. Tadej je cel dan prezivel na rezkalnem stroju. Imel je polne roke dela. Gregor je delal v programu excel poleg tega programa pa se z enim drugim v katerem je vnasal oznake orodij katera potrebujemo za delo. To je pocel vse do konca sluzbe. Jaz pa sem imel podobno nalogo kot vceraj opazovati stroj  ter pisati katere napake so se zgodile vendar za drugi stroj. Vsi trije pa smo zakljucili prej z delom kot ponavadi saj smo popoldne odsli v Barcelono. Z gregorjem sva ravno ujela prvi vlaka do nasega mesta tam je cakal ze Tadej. Midva sva se na hitro zmetala stvari v nahrbtnika in smo krenili proti zelezniski postaji na vlak. V Barceloni smo se nato pes odpravili do hostela. Na recepciji smo prevzeli kljuce, nato pa smo odsli v bar zraven kjer smo smo odsli na pijaco saj smo bili zelo zejni. Nato smo se pocasi odpravili v sobo. Ko pa smo stopili v sobo smo spoznali  da nebomo sami ampak z tremi puncami. Ker pa nismo zdrazli da bi se samo gledali z njimi smo se zaceli pogovarjati. Tako smo ugotovili da ena prihaja iz Chila drugi dve pa iz Amerike. Bile so zelo prijazne in hitro smo se zastopili. Malo smo se pogovarjali tudi o nocnem zivljenju. Tako da smo ugotovili da Tadej nebo moral iti z nama ker se ni polnoleten,zato je zal on ostal v hostlu. Midva sva se hitro odpravila z taksijem do obale kjer je veliko nocnih klubov. Ko pa sva se sprehajala se malo ob plazi naju je edn nagovoril povedal kje so kaksni dobri klubi in seveda povabil naju je tudi v njihov lokal. Tam sva tudi dobila zapestnico za brezplacne vstope v kateri koli klub v Barceloni.. V klubu sva spoznala tudi nekaj ljudi razlicnih narodnosti.Ker je zabava traja dolgo sva tudi midva vztrajala tako sva se v hostel vrnila ko je zunaj ze zacelo pripekati sonce. Kos sva prisla v sobo sva samo popadala vsak v svojo posteljo in zaspala.Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.