Preskoči na glavno vsebino
9.6.2018 sobota

Ker je bila za nama z Gregorjem dolga noc sva celo dopoldne do kosila spala, saj sva bila zelo zmatrana. Tadej je vstal malo pred nama tako da se je odlocil da gre kar sam malo po Barceloni. Kmalu za njim sva odsla se midva. Tadej je naredil kar vecji krog in ogledal si je kar  dosti znamenitosti. Midva sva najprej malo pes obhodila ampak ker se nogam ni vec dalo sva uzela taksi in se vozila od ene tocke do druge tako da sva tudi midva videla kar nekaj vndar manj kot tadej. Ker pa je slo popoldne k koncu in se je ze zacelo temniti smo se usi trije dobili v sobi, malo poklepetali glede raziskovanja mesta itd.... Z Gregorjem sva se spet odlocila da greva spet malo pohajat in tako sva se odpravila na isto lokacijo kot vceraj. Ker pa smo se morali naslednji dan malo bolj zgodaj odjaviti, sva morala zato prej odditi. Seveda kjljub temu ker sva morala prej iz kluba sva se vseno zabavala do zgodnjih jutranjih ur. Po koncanem zuranju sva se usedla v taksi in odpeljala v hostel. Ko pa sva prisla v sobo so punce bile se use pokonci tako da sva se jim kar pridruzila.Skupaj smo malo pili se pogovarjali nato pa odsli spat.Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

16.6.2018 odhod  Zjutraj bi lahko malo dlje pospali ampak nismo ker smo ze usi nestrpno cakali odhod domov. Tako da smo zjutraj si najprej naredili zajtrk nato smo spakirali vsak svoje stvari,pospravili stanovanje ker pa se je ze blizal odhod smo seveda odšli na vlak do Barcelone in tam smo presedli na vlak do letališca. Ker pa prenavljajo letališce smo morali iz vlaka presesti na metro kateri nas je potem peljal do letalisca. Tam smo takoj oddali prtljago,odšli čez rentgen in nato sta bili pred nami 2uri cakanja na letalo. Ko je bil cas za vkrcanje smo odšli na letalo. Nato so nam na letalu povedali da bomo imeli nekaj časa zamude tako da smo se nekaj casa cakali na letalu. Vendar je hitro minilo. Nato smo poleteli proti Benetkam ko smo prispeli smo odhiteli po kovčke,nato smo počakali se soferja kateri nas je pobral in tako smo odšli proti domu.
10.6.2018 nedelja  Ker za naju z Gregorjem ni bila tako naporna noc kot prejsnja smo se usi trije zjutraj komot zbudili. Najprej smo sspakirali kar smo imele sabo se poslovili od punc ker so bile tudi one ze budne in odsli proti recepciji. Tam smo se odjavili in odsli po poti pa smo se spomnili da smo pozabili povedati za izdajo racuna nato smo odhiteli nazaj da so nam dali racun nato pa nas je pot vodila do prvega bara na pijaco in manjsi zajtrk. Potem smo odsli se malo tavat po mestu, si se ogledali kaksno stvar ki si je se nismo na to pa smo odsli na vlak in proti nasemu mestecu. Tam smo odsli se v trgovino nabavili sestavine za vecerjo in odsli pocasi proti stanovanju. V stanovanju smo si se pripravili vecerjo se malo podruzili in odsli spat.